Heftruck en/of Reachtruck - 3 dagen

15/10/2024 - 17/10/2024 08:00 - 16:00
Wetteren (Heli Safety Academy)
locatie
Heli Safety Academy
Vantegemstraat 9
9230 Wetteren
organisator

Travi ism Heli Safety Academy

contactpersoon

Jocelyn Desreumaux
jocelyn.desreumaux@remove-this.travi.remove-this.be
0473 13 32 32

inschrijven

Check hieronder snel of jouw kandidaat voor deze opleiding in aanmerking komt!

inhoud

In deze opleiding leren werknemers veilig en efficiënt werken met een vorkheftruck of reachtruck. Enkel in uitzonderlijke gevallen is het mogelijk om beide attesten te behalen. Voor een 3-daagse opleiding is geen voorkennis vereist. Indien jouw kandidaat al veel ervaring heeft, is het mogelijk om de beide attesten te proberen behalen. Kies bij inschrijven of de kandidaat moet ingeschreven worden voor een heftruck- of reachtruckopleiding.

 

werkwijze

Deelnemers kunnen via de site ingeschreven worden. Het rijden met een vorkheftruck of reachtruck is een veiligheidsfunctie. Deelnemers moeten minstens 18 jaar oud zijn en medisch geschikt voor het besturen van het werktuig. Het opleidingscentrum vereist dit attest niet om aan de opleiding deel te kunnen nemen maar is wel verplicht bij opstart in een veiligheidsfunctie bij jouw klant. Voor de opleiding neemt de kandidaat zelf zijn of haar veiligheidsschoenen mee indien mogelijk. Beschikt de kandidaat niet over eigen veiligheidsschoenen, kan het opleidingscentrum er voorzien. 

doelgroep

Kandidaat-uitzendkrachten 

 

opmerkingen

  • De functie van heftruckchauffeur is een veiligheidsfunctie. Dat betekent dat alvorens aan de slag te kunnen gaan als hef- of reachtrucker de kandidaat medisch gekeurd dient te worden bij een officiële keuringsinstantie. Dit is nog niet nodig voor de opleiding.
  • Voorzie je kandidaat van veiligheidsschoenen en zorg ervoor dat hij of zij de identiteitskaart meeneemt naar de opleiding.
  • De kandidaat dient voldoende Nederlands, Engels of Frans te begrijpen- spreken en schrijven om de opleiding alsook testen in het Nederlands, Engels of Frans te kunnen volgen en afleggen.
  • Het opleidingscentrum voorziet geen lunch voor de deelnemers. Cursisten dienen hun eigen lunchpakket mee te brengen. 

inschrijven

Schrijf een kandidaat in via het formulier hier onder.

Inschrijven kan tot en met 31/08/2024.