opleiding van kandidaat-uitzendkrachten

De beste voorbereiding voor kandidaat-uitzendkrachten

Voor werkzoekenden is het volgen van een opleiding vaak noodzakelijk om als uitzendkracht aan de slag te kunnen gaan. Dat ene duwtje in de rug maakt een wereld van verschil. Travi biedt een ruim aanbod aan opleidingen voor kandidaat-uitzendkrachten.

Travi werkt met verschillende partners samen om werkzoekenden zo goed mogelijk voor te bereiden op een potentiële uitzendjob. De opleidingen die Travi aanbiedt zijn kort en arbeidsmarktgericht. Ze beogen een maximale tewerkstellingsgraad van de kandidaat-uitzendkrachten. Een opleiding versterkt de competenties en de kansen op de arbeidsmarkt op korte en lange termijn.

Heb je een opleidingsvraag?

Travi heeft een open opleidingsaanbod, maar kan ook op maat projecten uitwerken. Samen met de uitzendkantoren, andere arbeidsmarktactoren of de klant-gebruiker, brengt Travi de opleidingsbehoeften in kaart. Vervolgens worden deze, in overleg, vertaald naar een ruim opleidingsaanbod. 

 

Voor de opleiding van werkzoekenden werkt Travi vooral samen met publieke opleidingsorganisaties voor beroepsopleiding, zoals VDAB, Bruxelles Formation, Forem Formation en Arbeitsamt. Travi zet ook samenwerkingsverbanden op met de Centra voor volwassenenonderwijs (CVO's) en talrijke private opleidingspartners.

Traject op maat

Heb je een specifieke opleidingsvraag waarop je geen antwoord vindt in het regulier aanbod? Travi kan ook een opleidingsaanbod op maat uitwerken. Eerst en vooral stelt Travi de vraag aan de publieke opleidingspartners. Indien zij geen antwoord kunnen bieden op die vraag, kijken we naar andere mogelijkheden, zoals het opleidingsbudget Learn4Job.

Wens je een aanvraag te doen voor een opleiding op maat? Contacteer snel de sectorconsulent van jouw regio!