Over Travi: centraal infopunt en expert in opleidingen

Travi is het centraal infopunt en dé expert voor opleiding van uitzendkrachten en -kandidaten. Onze baseline zegt het klaar en duidelijk: ‘train temps, gain impact.’

Train Temps

Travi biedt uitzendbedrijven in de eerste plaats arbeidsmarktgerichte opleidingen voor uitzendkrachten of -kandidaten. Maar er is meer. Travi zet in op hands-on oplossingen voor arbeidsmarktvragen van uitzendbedrijven en hun uitzendkrachten.

Gain Impact

Daarnaast ondersteunt Travi maatschappelijk relevante projecten. Travi verlaagt immers drempels voor kandidaten die als uitzendkracht willen werken, zoekt oplossingen voor mogelijke struikelblokken  die een job in de weg staan (vb: mobiliteit). Travi draagt de inclusie-gedachte hoog in het vaandel. Wil je weten wat dit concreet inhoudt, klik dan hier.

Zo creëren we echt impact op onze uitzendbedrijven en de uitzendkrachten die voor hen werken, en dragen we ons steentje bij tot een inclusievere en duurzamere arbeidsmarkt.

Travi kan en wil dit niet alleen doen. We zetten maximaal in op partnerschap om deze opdracht te vervullen. 

Partner worden van Travi?

Waarden van Travi

De waarden van Travi zijn:

  • verbinding
  • integriteit
  • transparantie
  • dynamisme

Ons team

Bij Travi staan we elke dag met 19 enthousiaste medewerkers voor je klaar om verder te bouwen aan een sterkere, inclusievere en duurzamere arbeidsmarkt.

Raad van bestuur

Travi is een paritaire organisatie van de uitzendsector, opgericht in 2006 als het “Vormingsfonds voor Uitzendkrachten”, ook wel VFU. In 2020 veranderde de naam van VFU naar Travi. Het bestuur van Travi bestaat uit vertegenwoordigers van de sociale partners van de uitzendsector (Federgon, ABVV, ACLVB en ACV).

Werkgevers

Philippe Lacroix, MANPOWER
Arnaud Le Grelle, FEDERGON
Paul Verschueren, FEDERGON
Christian Duparcq, RANDSTAD
Sylvia Vogelaar, PASSION WORKS

Werknemers

Ortwin Magnus, ABVV
Piet Van den Bergh, ACV
Jean-Benoit Maisin, ACV
Geoffrey Goblet, ABVV
Erik Decoo, ACLVB

Advies nodig of kennis maken?

Jaaroverzichten van Travi

Travi houdt transparantie hoog in het vaandel. Daarom maken we elk jaar een overzichtelijke infografiek met de belangrijkste cijfers en projecten.