Trainyourtemps

Trainyourtemps is de gloednieuwe online applicatie van Travi voor uitzendbedrijven. Hiermee kan je jouw budget voor opleidingen van uitzendkrachten (het zogenaamde individueel trekkingsrecht) op een gestructureerde en overzichtelijke manier beheren.

Vanaf begin januari 2023 lanceert Travi de online tool ‘Trainyourtemps’. Dit systeem vervangt de papieren dossiers die vroeger door het Sociaal Fonds voor Uitzendkrachten werden beheerd (de vroegere formulieren V1, V2 en V3). Voortaan kan je nog 2 soorten opleidingen indienen: on-the-job training en externe opleidingen. Je kan als uitzendbedrijf dossiers manueel en stapsgewijs invullen in het systeem of een CSV in bulk opladen.

Op 22 september 2022 organiseerde Travi een webinar om dit bekend te maken aan de uitzendkantoren, je kan het onderaan deze pagina herbekijken.

Daarnaast zijn er ook enkele korte instructievideo’s die de verschillende stappen verduidelijken. Tot slot vind je heel wat FAQ’s met het correcte antwoord.

Heb je nog vragen, of is er nog geen dossierbeheerder aangesteld, stuur dan een mailtje naar trainyourtemps@remove-this.travi.remove-this.be.

 

Waarom de Trainyourtemps online applicatie gebruiken?
We geven je 3 argumenten in deze korte video!

Instructievideo's

Intro

Manueel dossiers toevoegen

Dossiers in bulk uploaden

Werken met CSV files van Trainyourtemps

Download hier de template CSV bestanden

opleidingsdossiers

uitzendkrachten

Veel gestelde vragen

Budgettair

Dossierbeheer

Vragen over de CSV files

Webinar van 22-09-2022