TRAVI EN GRAFOC COACHEN UITZENDKRACHTEN OP DE WERKVLOER

De zoektocht naar geschikte operatoren drukkers, digital print operators, operatoren drukafwerking, … in de grafische sector blijft een uitdaging voor zowel uitzendkantoren als printmedia bedrijven.

Daarom slaan Travi en GRAFOC (het vormingsfonds voor de printmedia industrie) de handen in elkaar voor een gloednieuw pilootproject in Oost-Vlaanderen. Het project wil uitzendkrachten coachen op de werkvloer bij grafische bedrijven.

Hoe doen we dat?

Een goede begeleiding van uitzendkrachten op de werkvloer is doorslaggevend voor een langdurige tewerkstelling.

Vaak hebben bedrijven daar zelf onvoldoende tijd of kennis voor.

De oplossing hiervoor? Een persoonlijke coach van GRAFOC met jarenlange ervaring in het begeleiden van mensen op zoek naar werk.

In samenspraak met de uitzendkracht en het uitzendkantoor wordt van bij de start een gratis jobcoach aangeboden. Deze jobcoach met kennis van de sector zet in op de versterking van zowel technische vaardigheden als de soft skills van de uitzendkracht en is een duidelijk aanspreekpunt.

We mikken hierbij op alle profielen, met of zonder affiniteit met de grafische sector: offsetdrukker, digital print operator, flexodrukker, zeefdrukker, rotatiedrukker, allround operator drukafwerking, snijder, vouwer, ...

Het project focust tot eind dit jaar op Oost-Vlaanderen en is volledig gratis.

Benieuwd naar dit pilootproject in Oost-Vlaanderen? Lees meer over deze samenwerking in het persbericht hieronder.

Meer weten?

Is je interesse gewekt? Neem dan contact op met: