Samenwerking met VDAB - Bouw Roeselare

Op 24 maart maakten een 9-tal uitzendkantoren kennis met het opleidingscentrum bouw van VDAB Roeselare. Als je op de E403 rijdt, kan je er niet naast kijken: van wegenwerken tot torenkraan en bekisting,… je kandidaten kunnen het allemaal aanleren.

Let wel, ze hoeven niet het hele pakket te volgen. Ze kunnen ook enkel de module volgen die ze nodig hebben om bij je klant aan de slag te gaan. Meer nog: er is ook taalondersteuning voorzien, zodat ook je anderstalige, gemotiveerde mensen de kans krijgen om een job in de bouw aan te leren.

Na een intake stippelt VDAB een persoonlijk traject uit voor de cursist. Voor de twijfelaars is er ook een oplossing voorzien: deze kunnen bij VDAB terecht om te proeven van de verschillende disciplines tijdens een bouwbad. En ben je zelf niet zeker of je kandidaat voldoet aan de verwachte technische vaardigheden, dan kan je op korte termijn een profielbepaling laten gebeuren.

Als kers op de taart, kunnen cursisten -die een langere opleiding van minstens een maand volgen- tegelijk starten met rijlessen B en dit traject verderzetten na de opleiding tot het behalen van hun rijbewijs. 

Zeg nu eerlijk, op zo’n partner kun je bouwen.

Voor meer info en afspraak, contacteer je :

Suzan Bourgois

VDAB-bemiddelaar

Communicatie

Pildersweg 7, 8800 Roeselare

051 26 01 53  T 0800 30 700

suzan.bourgois@remove-this.vdab.remove-this.be