Le Centre Sécure is 'Partner van de maand' februari 2023

Bij Travi hebben we de kans om samen te werken met betrokken, enthousiaste en professionele partners. Deze maand zetten we graag Le Centre Sécure in de kijker, een logistiek opleidingscentrum in de regio Luik. 

Deze partner is een waardevolle bondgenoot voor Grégory Beaujean, onze sectorconsulent voor de provincies Luik/Namen/Luxemburg.

Wat maakt Le Centre Sécure zo'n goede partner? 

Le Centre Sécure is altijd aanwezig geweest voor al onze projecten en opleidingsaanvragen, door flexibiliteit te tonen die onmisbaar is in de uitzendsector en altijd oplossingen te bieden voor de problemen die zich voordoen. De kwaliteit van de opleidingen wordt zeer gewaardeerd door bedrijven. Naast de kwaliteit van de diensten maakt de vriendelijke persoonlijkheid van mijn contacten in het centrum dat ik ze een beetje als collega's beschouw. De sfeer is familiair, de omgeving professioneel, de administratieve opvolging is uitstekend en snel. Kortom, de samenwerking is van hoge kwaliteit, vriendelijk en soepel. Het is een echt plezier om met hen samen te werken.

Hoe lang loopt dit partnerschap al?

Al vele jaren, bijna 10 jaar lang. Het eerste opleidingsproject vond plaats in 2014. Ik ken ze al sinds mijn eerste dag bij Travi. 

Wat was het leukste project dat je samen opzette?

Het was een project op maat voor twee kantoren bij een bedrijf actief is in de landbouwsector. Het centrum heeft ons mooie opleidingsoplossingen voorgesteld en we waren heel tevreden met hun input. Ze hebben zich echt betrokken bij het project, wat heeft geleid tot een zeer hoogwaardige eerste sessie, die we trouwens elk jaar herhalen.

Wat kunnen we van hen leren?

Hun expertise in de regio is al vele jaren onbetwistbaar, het is een betrouwbare en professionele partner. Hun familiementaliteit is inspirerend. Het biedt een vriendelijke en klantgerichte service.

En nu?

Le Centre Sécure hecht veel waarde aan de kwaliteit die we nastreven in onze samenwerking met hen. Ik hoop vooral dat deze mentaliteit nog vele jaren zal voortduren en hopelijk zullen er nieuwe projecten worden opgezet. Ik heb al een paar ideeën...