Stonebox Consulting is "Partner van de maand" mei 2023

Wat maakt Stonebox zo’n goede partner?

In Vlaams-Brabant doe ik altijd een beroep op Stonebox voor de planning van onze opleidingen heftruck, reachtruck, elektrisch transpallet of stapelaar. Eigenaar en lesgever Bram Steenkiste is een heel geëngageerde en dynamische lesgever. Samen met collega Erik verzorgt hij dagelijks zeer kwalitatieve opleidingen op hun locatie in Anderlecht. Flexibiliteit en communicatie dragen zij hoog in het vaandel. Dit zorgt ervoor dat er steeds snel kan geschakeld worden in onze dynamische sector. De opleidingen worden in het Nederlands, Frans of Engels verzorgd wat ook een heel grote troef is!

Hoe lang loopt dit partnerschap al?

Dit jaar gaat de samenwerking z’n 5de jaar in.

Hoe is dit begonnen?

Collega Inge Hauben, voorheen sectorconsulente in Vlaams-Brabant legde destijds de eerste contacten. In 2018 heb ik kennis gemaakt met Bram waarna de samenwerking steeds verder is uitgebreid tot het aanbod van vandaag.

Wat was het leukste project dat je samen opzette?

In de afgelopen jaren zijn er verschillende projecten geweest waaronder specifieke Welqome Days voor jongeren. Het leukste is wel nog steeds de hands-on voor consulenten. 2x jaar stelt Stonebox zijn deuren open voor consulenten en kunnen zij zelf eens proeven wat het is om met een heftruck of reachtruck te rijden. Dat zijn altijd heel toffe events met achteraf enkel lachende gezichten op social media.

Wat kunnen we van hen leren?

Stonebox is een expert in z’n vakgebied. Met aandacht voor kennis, kunde en mogelijkheden proberen zij steeds het beste uit elke kandidaat te halen. Dat bewijzen ook hun slagingscijfers op het einde van elke training.

En nu?

De laatste maanden wordt er meer en meer ingezet op maattrajecten voor uitzenders. Dat is het resultaat van de goede samenwerking tussen Stonebox en de uitzendsector.