Cefret 'Partner van de maand' april 2023

Wat maakt Cefret zo'n goede partner?

Cefret begreep heel snel wat de noden van Travi waren en hoe wij te werk gaan. Ze beschikken over een interessant opleidingsaanbod en zijn steeds bereid om projectmatig samen te werken.

Hoe lang loopt dit partnerschap al?

Sinds 2021 is onze samenwerking gestart. Eerst organiseerde Travi samen met Cefret sensibiliseringssessies over de textielindustrie voor uitzendkantoren. Zo kregen ze de kans om de sector beter te leren kennen. Nadien breidde het centrum zijn activiteit uit met logistieke opleidingen. In 2022 organiseerde Travi voor het eerst een opleiding heftruckchauffeur’ bij Cefret in Moeskroen voor kandidaat-uitzendkrachten.

Wat was het leukste project dat je samen opzette?

Elke ervaring is uniek, elk project is spannend!

Of het nu gaat om een opleiding, een evenement of een vraag naar advies, de medewerkers van Cefret zijn altijd zeer behulpzaam. De feedback van de uitzendkantoren is zeer positief en het centrum is echt een waardevolle partner geworden in de regio.

Wat kunnen we van hen leren?

Voor elk probleem is er altijd oplossing!

Cefret past zich snel aan en stelt relevante oplossingen of alternatieven voor.

Bij elk contact houden zij rekening met de behoefte van iedereen. Wat mij vooral opvalt, is dat de mensen van Cefret altijd goed geluimd zijn en telkens weer hun uiterste best te doen om ons tevreden te houden.

En nu?

Ik hoop dat deze samenwerking, die zowel doeltreffend als onmisbaar is geworden voor de WAPI-regio, nog lang mag duren.

Travi wil steeds een kwaliteitsvolle dienstverlening bieden aan de uitzendkantoren. Daarom is het belangrijk om ons te omringen met partners die klantgericht werken en van hun woord zijn.