Welqome Scouting - Onboarding in de Welqome App praktijk!

07/06/2022 13:00 - 16:00
provincie Antwerpen (Lier)
locatie
Leescafé bij CC Colibrant
Lokaal Carola
Deensestraat 6
2500 Lier
organisator

Travi

contactpersoon

Mieke Verstegen

Travi sectorconsulent provincie Antwerpen
mieke.verstegen@remove-this.travi.remove-this.be
0476/62 69 30

inschrijven

Check hieronder of dit event voor jou interessant is!

Hoe zorg je ervoor dat een starter een blijver wordt? Met een goede onboarding!

Na deze HandsOn sessie kan je met de Welqome App werken, en heb je een kort app-traject dat je als inspiratie of basis kan gebruiken voor andere trajecten.

Jij zorgt er als uitzender voor dat de vacatures van je klanten ingevuld worden, en dat doe je met veel passie en energie. In de arbeidsmarkt van vandaag is dat echter niet zo makkelijk meer: je vindt moeilijker kandidaten, dus is het extra belangrijk om elke starter in de watten te leggen. De Welqome App helpt je om elke nieuwe uitzendkracht te begeleiden door die eerste weken in een nieuwe job.

De Welqome App, wat is dat ook weer? Da's een gratis app die jij als uitzender kan vullen met alle nuttige, maar ook leuke informatie die een uitzendkracht nodig heeft in de eerste weken. Die informatie schik je over een kalender van een aantal weken, en de app stuurt die dag per dag door naar de smartphone van je uitzendkrachten. Zo krijgt die dagelijks een berichtje van jou met de info die jij klaargezet hebt.

Het leukste nieuws? Zodra je zo'n kalender (of traject) in de Welqome App hebt opgezet, gaat alles vanzelf. Elke uitzendkracht krijgt die berichtjes automatisch, en dat bespaart jou kostbare tijd.

Dankzij de Welqome App hebben al meer dan 4.000 starters een warm welkom gekregen op de werkvloer. En zo'n warm welkom, dat maakt van een starter een blijver.

Kom tijdens deze interactieve workshop te weten hoe je met de Welqome App aan de slag kan, en hoe je met de app je uitzendkrachten kan begeleiden op de werkvloer. Je leert er ook hoe je dankzij de Welqome App de vinger aan de pols houdt bij je uitzendkrachten, en hoe je die informatie kan gebruiken om de onboarding bij je klant nog te verbeteren.

Na deze sessie kan je met de Welqome App werken, en heb je een kort app-traject dat je als inspiratie of basis kan gebruiken voor andere trajecten.


Programma


13:00   Welkom!

13:30   Aan de slag met de Welqome App

16:00   Voorzien einde

Breng zeker je laptop mee, zodat je actief kan deelnemen!

inschrijven

Hoe de onboarding van uitzendkrachten verbeteren of automatiseren?

Schrijf je snel in als je dit wilt te weten komen!