Virtual Tea-Time met Travi Oost-Vlaanderen

01/02/2022 - 28/02/2022 14:00 - 15:00
Oost-Vlaanderen - online
locatie
Online
inschrijven

Check hieronder of dit event voor jou interessant is!

Wegens overdonderend succes van de virtuele koffiebreak met Travi van januari, is het bij deze in februari de beurt aan de theedrinkers onder jullie, want alle tijdslotjes van januari zijn ondertussen al ingevuld. Heb jij nog de kans niet gehad om jouw overlegmoment in te plannen? Dan krijg je in februari alvast een nieuwe kans. 

Ik ben alvast benieuwd wat we dit nieuwe jaar weer allemaal samen gaan beleven en op poten gaan zetten met en voor jullie en jullie werkzoekenden.  

  • Wil je nog even op een rijtje krijgen waar Travi jouw organisatie zoal mee kan helpen?
  • Denk maar aan jobdagen, jobdates, speedmeets, pitch your candidates, pitch your jobs, meet & greets, infosessies over uitzendarbeid, soft skills, digitaal solliciteren, Welqome Days voor jongeren, etc?
  • Of heb je misschien al een aantal ideeën waar je met Travi mee aan de slag wil?

Laat ons even samen plannen smeden tijdens een virtuele thee-momentje met elkaar.  In de maand februari reserveer ik namelijk speciaal voor jullie zo goed als elke dag een uurtje in mijn agenda van 14 tot 15uur om het even met jullie te hebben over al jullie plannen, uitdagingen en dromen in 2022. 

Aan jou om alvast jouw Virtual Tea-time met Travi in te boeken via DEZE LINK  (En natuurlijk ben je als koffiedrinker ook van harte welkom!)