Heftruck/reachtruck - 3 dagen

07/12/2022 - 09/12/2022 07:00 - 15:00
Evergem (Formaz)
locatie
Formaz
Delori Maeslaan 21
9940 Evergem
organisator

Travi ism Furbo

contactpersoon

Jocelyn Desreumaux
jocelyn.desreumaux@remove-this.travi.remove-this.be
0473 13 32 32

inschrijven

Check hieronder snel of jouw kandidaat voor deze opleiding in aanmerking komt!

inhoud

In deze opleiding leren werknemers veilig en efficiënt werken met een vorkheftruck of reachtruck. Enkel in uitzonderlijke gevallen is het mogelijk om beide attesten te behalen. Voor een 3-daagse opleiding is voorkennis vereist! Klik onderaan voor een gedetailleerde opleidingsinhoud.

werkwijze

Deelnemers kunnen via de site ingeschreven worden. Het rijden met een vorkheftruck of reachtruck is een veiligheidsfunctie. Deelnemers moeten minstens 18 jaar oud zijn en medisch geschikt voor het besturen van het werktuig. Voor de opleiding neemt de kandidaat zelf zijn of haar veiligheidsschoenen mee indien mogelijk. Beschikt de kandidaat niet over eigen veiligheidsschoenen, kan het opleidingscentrum er voorzien. 

 

doelgroep

Kandidaat-Uitzendkrachten

opmerkingen

  • De functie van hef- of reachtruckchauffeur is een veiligheidsfunctie. Dat betekent dat alvorens aan de slag te kunnen gaan als hef- of reachtrucker de kandidaat medisch gekeurd dient te worden bij een officiële keuringsinstantie.
  • Voorzie je kandidaat van veiligheidsschoenen en zorg ervoor dat hij of zij de identiteitskaart meeneemt naar de opleiding.
  • De kandidaat dient voldoende Nederlands te begrijpen- spreken en schrijven om de opleiding alsook testen in het Nederlands te kunnen volgen en afleggen.

inschrijven

Schrijf een kandidaat in via het formulier hier onder. Gelieve bij de opmerkingen aan te geven of de kandidaat een heftruck of reachtruck attest wenst te behalen.

Inschrijven kan tot en met 05/12/2022.