Transport Jobday Antwerpen

30/11/2021 09:30 - 11:30
Wilrijk (Antwerpen)
locatie
VAB, Boomsesteenweg 950, 2610 Wilrijk (Cardoen autostad)
organisator

Accent Jobs, VAB en Travi

contactpersoon

Mieke Verstegen

Travi sectorconsulent provincie Antwerpen
mieke.verstegen@remove-this.travi.remove-this.be
0476626930

inschrijven

Check hieronder of dit event voor jou interessant is!

Een job op wielen: Misschien werk je al langer in de sector als chauffeur, magazijnier of logistiek medewerker, maar ben je toe aan een nieuwe stap? Welke jobs liggen binnen jouw mogelijkheden en voor welke jobs kom je, mits wat extra bijscholing, in aanmerking? We komen het samen te weten.

Jobdays: We maken je wegwijs in de verschillende functies in de sector en de voordelen van werken in de transportsector. Een voormiddag gevuld met workshops rond solliciteren, een korte opleiding ladingzekering en rijvaardigheid. Je neemt bovendien een leuke goodiebag mee naar huis. Samen met Travi, VAB of Atrium ervaar je meer omtrent de logistieke sector.

Ga voor een echte live-ervaring, doe een eerste ervaring op met een vrachtwagen of verscherp je kennis rond ladingzekerheid.

Geen ervaring in de sector? Maar wel zin in een nieuwe uitdaging in transport of logistiek? Kom dan zeker af. Wie weet heb jij alles in huis om een topper te worden in de sector.

Win een opleiding rijbewijs C of CE: Niet 1, niet 2, maar meteen 3 opleidingen delen we uit. Heb jij ambities om als chauffeur C of CE  aan de slag te gaan? En nog niet de kans gehad om je rijbewijs te behalen? Kom langs en maak kans op een gratis opleiding.

Kom kennismaken in onze logistieke hotspot te Wilrijk (Antwerpen)!

 

inschrijven