Productie en Administratie - WEB

16/09/2021 09:15 - 13:30
regio Kempen
locatie
WEB vzw
Steenweg op Tielen 70
2300 Turnhout
organisator

Travi en WEB
Meer info via https://www.webwerkt.be

contactpersoon

Mieke Verstegen

Travi sectorconsulent provincie Antwerpen
mieke.verstegen@remove-this.travi.remove-this.be
0476/62 69 30

Zet tijdens deze jobdate je vacatures voor productie of administratieve profielen in de kijker van goed voorbereide kandidaten bij WEB en ga het gesprek met hen die je ervoor warm kan maken!

Dankzij de deskundige trajectbegeleiding door WEB, hebben de kandidaten een helder jobdoelwit, inzicht op eigen kunnen. Zij gaan vooraf aan de slag met www.testyourselfie.be om hun soft skills scherp te stellen.

Zij kijken ernaar uit om alles te weten te komen over jouw vacatures! In een persoonlijk gesprek maken ze graag concrete afspraken met je.

Programma:

- Onthaal: Kennismaking bij een kopje koffie of thee.

- Infomoment: In een beurtrol stel jij gedurende 10 minuten je top 3 vacatures met een profiel 'productie' en/of 'administratie' voor aan de werkzoekende deelnemers. Uitzenders met administratieve profielen komen eerst aan de beurt. Er is een beamer en pc. Breng je presentatie mee op stick.

- Jobdate: De kandidaten met belangstelling voor jouw vacature(s) komen tot bij jou voor een kennismaking en een kort gesprek. Waar een mogelijke match, maak je verdere concrete afspraken met hen. Je krijgt een apart lokaal om hen gedurende maximaal 5 minuten te spreken.

- Slot: Korte evaluatie met alle deelnemers. Bespreking feedback, afspraken en tewerkstelling.

Lunch mogelijk in het Eethuis WEB. Wel voor eigen rekening. ;-)