Kick-Off Infosessie - Project Printmedia Coaching - Coaching op de werkvloer van uitzendkrachten

27/05/2021 10:00 - 12:00
Oost-Vlaanderen - online
locatie
Online
organisator

Travi ism GRAFOC

contactpersoon

Jocelyn Desreumaux
jocelyn.desreumaux@remove-this.travi.remove-this.be
0473 13 32 32

De juiste kandidaat

De zoektocht naar geschikte operatoren drukken en drukafwerking in de grafische sector blijft een uitdaging voor zowel uitzendkantoren als printmedia bedrijven.

Daarom slaan Travi en GRAFOC (het vormingsfonds voor de printmedie industrie) de handen in elkaar. 

Tijdens deze infosessie stellen wij aan jullie als uitzendkantoor, een gloednieuw pilootproject voor in Oost-Vlaanderen: Hoe we jullie ondersteunen in die moeilijke zoektocht naar een kwalitatieve instroom en op welke manier we kandidaten langer en gemotiveerd aan het werk houden. 

 

Hoe doen we dat?

Een goede begeleiding van de uitzendkracht op de werkvloer is doorslaggevend als we een een langdurige tewerkstelling voor ogen hebben bij een vacature.

Vaak hebben bedrijven daar zelf onvoldoende tijd of kennis over.

Een persoonlijke coach van GRAFOC met jarenlange ervaring in het begeleiden van mensen op zoek naar werk, bied de oplossing.

Wij bieden in samenspraak met jouw uitzendkrachten van bij hun start een gratis gepersonaliseerd coachingstraject aan, bij jouw klant-eindgebruiker.

Deze jobcoach met kennis van de sector zet in op de versterking van zowel technische vaardigheden als soft skills.

Ook op het coachen van de mentor/peter/meter van jouw uitzendkracht in het bedrijf zelf.

We mikken hierbij op alle profielen, met of zonder affiniteit met de grafische sector: offsetdrukker, digital print operator, flexodrukker, zeefdrukker, rotatiedrukker, all round operator drukafwerking, snijder, vouwer, ... 

 

Benieuwd naar dit pilootproject in Oost-Vlaanderen? Schrijf je dan nu in op het online kick-off van 27 mei en ontdek hoe wij jou maximaal ondersteunen. 

 

 

inschrijven

Inschrijven kan tot en met 27/05/2021.