Virtuele jobdagen Technische profielen ism VDAB

24/01/2022 - 28/01/2022 09:00 - 17:00
Waas & Dender - online
locatie
Online
organisator

Travi ism VDAB

contactpersoon

Jocelyn Desreumaux
jocelyn.desreumaux@remove-this.travi.remove-this.be
0473 13 32 32

Op zoek naar technische profielen en technieker?  Voor deze jobdate werken we samen met de VDAB bemiddelaars van het team industrie voor de regio Waas en Dender. Zo kunnen jullie in een korte tijdspanne kennismaken met een aantal gekwalificeerde technische kandidaten die reeds gescreend zijn door VDAB. Tijdens deze virtuele jobdagen ontmoeten jullie werkzoekenden via de telefoon of via video-call.
Willen jullie als kantoor ook deelnemen aan deze virtuele jobdagen? Schrijf je dan hieronder in voor de Virtuele Jobdagen Industrie in regio Waas & Dender.

Op vooraf door jullie bepaalde tijdslots kunnen jullie een persoonlijk gesprek hebben via een online platform (of via de telefoon) met voor jullie en op basis van jullie vacatures door het Team Industry Waas & Dender geselecteerde kandidaten. 

Na inschrijving ontvang je van ons een excel waarin je kan aanduiden op welke momenten je kandidaten virtueel (telefonisch of via video-call) wenst te ontmoeten en wat jullie relevante vacaturenummers zijn voor hogere industrieprofielen. 

inschrijven

Inschrijven kan tot en met 14/01/2022.