Oekraïense Learning Network Session

18/04/2023 13:00 - 17:00
1000 Brussel
locatie
Maison de la Poste, Picardstraat 5/7
organisator

Travi

contactpersoon

Maryna Yaroshevych
maryna.yaroshevych@remove-this.travi.remove-this.be
0475330213

De toenemende spanning op de arbeidsmarkt zet aan tot het zoeken naar nieuwe, maar duurzame en betrouwbare oplossingen. Het tewerkstellen van de nieuwaangekomen Oekraïners is "the way to go" gebleken voor veel klanten-gebruikers en uitzendbureaus. Er zijn veel tools toegekomen om Oekraïners te helpen met snelle arbeid en inburgering.

1. Hoe Oekraïners te bereiken? Wat te verwachten op het gebied van taalvaardigheid, achtergrond, vaardigheden en werkattitudes?

2. Welke nieuwigheden zijn er om Oekraïners te helpen de Vlaamse uitzendsector te betreden?

3. Wat zijn de mogelijkheden voor het opleiden van Oekraïense kandidaten en uitzendkrachten?

4. Wat doet Travi om de samenwerking tussen de kandidaten en uitzendbureaus in elke fase van het proces te vergemakkelijken?

Over deze en vele andere relevante vragen nodigen we u uit om na te denken tijdens de Oekraïense Learning Network Session georganiseerd door Travi. Dit is de eerste in een reeks van vier evenementen die gericht zijn op het ontwerpen van een gids over hulpmiddelen en instrumenten om Oekraïners snel en met succes in dienst te nemen. In feite streven we ernaar om de huidige situatie om te zetten in best practices over hoe een snelle win-win situatie te creëren voor nieuw aangekomen allochtonen en jullie, vertegenwoordigers van de uitzendsector!

Wanneer: 18 april 2023

Waar: Machine room, Maison de la Poste (Tour & Taxis), Picardstraat 5/7, 1000 Brussel

Voor wie: districtsmanager, officemanager, uitzendconsulenten (met ervaring en/of bereidheid om Oekraïners aan te nemen)

Agenda:

13.00-14.00 – aankomst en lunch verzorgd door Travi

14.00-15.00 – overzicht van inspanningen, hulpmiddelen, instrumenten, opleidingsmogelijkheden enz.

15.00 –16.30 – brainstormsessie en uitwisseling van praktijken

inschrijven

Inschrijven kan tot en met 17/04/2023.