Jobroad - Open Hiring Jobfair West-Brabant

06/12/2022 09:00 - 14:00
regio Vlaams-Brabant
organisator

Jobroad en Travi

contactpersoon

Filip Van Alboom

Travi sectorconsulent provincie Vlaams-Brabant
filip.vanalboom@remove-this.travi.remove-this.be
0494 50 61 42

inschrijven

Check hieronder of dit event voor jou interessant is!

JOBFAIR Vlaams-Brabant West. 

Ben je als uitzendkantoor op zoek naar nieuwe medewerkers voor jouw klant(en)? Ben je klaar om kennis te maken met het concept ‘open hiring’?

Deelname aan deze jobfair kan interessant zijn voor jou!

JobRoad ivzw?

JobRoad ivzw is een organisatie die zich toelegt op het activeren van personen met een langere afstand tot de arbeidsmarkt. Dit doen we middels matchmakingacties waarop alle arbeidsbemiddelende organisaties (VDAB, Groep Intro, SBS Skillbuilders..) uit de regio werkzoekenden naar onze matchmakingactie toeleiden, zodat wij hen grondig kunnen screenen en via het concept ‘open hiring’ op sollicitatiegesprek laten gaan op de arbeidsmarkt.

Open hiring?

Om werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt een eerlijke kans te geven op een gesprek, werken wij volgens het ‘open hiring’ principe. Dit houdt in dat zowel jullie als uitzendorganisatie én jullie klanten geen CV’s doorkrijgen op voorhand. Zo trachten we het vormen van vooroordelen op basis van CV te vermijden. Uiteraard hebben de werkzoekenden op het gesprek wel hun CV bij, zodat er een leidraad is voor het gesprek.

Jobfair?

Je krijgt als uitzendkantoor de kans kennis te maken met werkzoekenden die in de matchmakingactie van Antwerpen ingestroomd zijn. De werkzoekenden hebben een  achtergrond en/of interesse in de volgende sectoren: retail, Horeca, productie, bouw en logistiek.

 

Voor wie?

- Alle uitzendkantoren in regio West-Brabant (Zaventem - Brussel - Grimbergen - Vilvoorde - Machelen).

- Je staat er voor open om meer te weten over het concept ‘open hiring’

- Jij en jouw klant(en) staan open voor personen die een lange(re) afstand tot de arbeidsmarkt ervaren

-Neem deel aan de infosessie op 14/11 om alles over te weten te komen over dit opzet. Zie hiervoor de Travi kalender bij events - infosessies.

inschrijven