Jobroad - Open Hiring Jobfair

29/09/2022 14:00 - 15:00
regio Antwerpen - online
locatie
Online
organisator

Jobroad en Travi

contactpersoon

Mieke Verstegen

Travi sectorconsulent provincie Antwerpen
mieke.verstegen@remove-this.travi.remove-this.be
0476/62 69 30

Voor wie?

- Alle uitzendkantoren in regio Antwerpen

- Je staat er voor open om meer te weten over het concept ‘open hiring’

- Jij en jouw klant(en) staan open voor personen die een lange(re) afstand tot de arbeidsmarkt ervaren

 

 

JobRoad ivzw?

JobRoad ivzw is een organisatie die zich toelegt op het activeren van personen met een langere afstand tot de arbeidsmarkt. Dit doen we middels matchmakingacties waarop alle arbeidsbemiddelende organisaties (VDAB, Groep Intro, SBS Skillbuilders..) uit de regio werkzoekenden naar onze matchmakingactie toeleiden, zodat wij hen grondig kunnen screenen en via het concept ‘open hiring’ op sollicitatiegesprek laten gaan op de arbeidsmarkt.

 

 

Open hiring?

Om werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt een eerlijke kans te geven op een gesprek, werken wij volgens het ‘open hiring’ principe. Dit houdt in dat zowel jullie als uitzendorganisatie én jullie klanten geen CV’s doorkrijgen op voorhand. Zo trachten we het vormen van vooroordelen op basis van CV te vermijden. Uiteraard hebben de werkzoekenden op het gesprek wel hun CV bij, zodat er een leidraad is voor het gesprek.

 

 

Jobfair?

Op vrijdag 28/10 organiseert JobRoad een jobfair voor uitzenders. Je krijgt als uitzendkantoor de kans om van 9u tot 12u kennis te maken met werkzoekenden die in de matchmakingactie van Antwerpen ingestroomd zijn. De werkzoekenden hebben een  achtergrond en/of interesse in de volgende sectoren: retail, productie, bouw en logistiek. 

Ben je als uitzendkantoor op zoek naar nieuwe medewerkers voor jouw klant(en)? Ben je klaar om kennis te maken met het concept ‘open hiring’? Deelname aan onze jobfair op 28 oktober kan interessant zijn voor jou!

Alle informatie over het opzet van deze Open Hiring Jobfair krijg je tijdens deze infosessie!