Opleiding voor uitzendconsulenten: 10 minuten om te overtuigen

02/12/2022 09:00 - 12:00
online
locatie
Online

In samenwerking met Cevora (opleidingsfonds voor PC 200) organiseertTravi deze opleidingssessie ’10 minuten om te overtuigen’, waar je als uitzendconsulent je overtuigingskracht leert aanscherpen.

Wil je leren hoe je (kandidaat-) uitzendkrachten kan overtuigen een functiegerichte opleiding te volgen of voor een bepaalde job te gaan? Of wil je er beter in slagen om de klant over te streep te trekken om een samenwerking op te zetten?
Dan is deze opleiding iets voor u. Op één dag maak je kennis met een reeks overtuigingstechnieken en oefen je ze meteen in een commerciële context.

Doelgroep : Consulenten en kantoorverantwoordelijken van uitzendkantoren.
(Opgelet: deze opleiding richt zich enkel op medewerkers uit de uitzendsector)

inhoud

Als uitzendconsulent ontmoet je voortdurend nieuwe uitzendkrachten of klanten. Is het soms een uitdaging om hen te overtuigen om met jou samen te werken? Dan is deze opleiding iets voor jou!

De competentie 'overtuigen' is heel erg belangrijk in je beroep binnen een uitzend- of selectiekantoor. Het kan gaan om het overtuigen van een uitzendkracht om een opdracht te aanvaarden die afwijkt van de verhoopte taak of hem een opleiding voor te stellen. Anderzijds kan het ook gaan om een klant ertoe aan te zetten samen te werken met een uitzendkracht die niet aan al zijn criteria voldoet of om een prospect te overtuigen beroep te doen op uitzendarbeid. In je dagdagelijkse job doe je veel beroep op uw overtuigingskracht. Tijdens deze opleiding maak je kennis met de basiskennis rond 'overtuigen', met oefeningen en oefensituaties.

doelgroep

Uitzendconsulenten